Referenciák

Az a csodálatos, hogy egy weboldal készítő szakemberről egyből kiderül, ha nem ért a szakmájához, elég a referenciákat megtekinteni. Éppen ezért engedd meg, hogy bemutassam az elkészült weboldalakat, webáruházakat, így ezután könnyebb lesz a döntés, hogy engem tisztelsz-e meg a közös munkával.

Friss bemutatkozó oldalak

Rodo Plusz Kft. Honlapja

Elvárás: A Rodo Ablak Kft honlapján legyen külön választva a Home (magánszemélyeknek) és a Business (üzleti felhasználásra), így kellett készíteni egy választó oldalt is. 

ÜvegszálDoktor.hu

Elvárás: Friss vállalkozáshoz kellett egy gyorsan betöltődő, fiatalos, alap keresőoptimalizált honlap. ✔️

YourPhoto Weboldal

Automata Ajtó Javítás

Elvárás: Letisztult design-al rendelkező, fiatalos honlapra volt szüksége a B9 Szerviz Kft-nek, ami jól van keresőoptimalizálva, így az “Automata Ajtó Javítás” keresésre az első oldalon található.

Magyar Rózsa Hivatalos Weboldala

Elvárás: Rózsa egy weboldal felújítással keresett meg. A munkásságát tükröző, magyar színösszeállítású honlapra volt szüksége, ahol fel tudja tünteni a fellépéseinek helyszíneit, megjelennek a közösségi média oldalai, lemezei, stb.

Civil Zöldítők Egyesületének Honlapja

Elvárás: Frissen alapuló egyesület hivatalos weboldalához keresett meg a CZE, egy olyan honlapra volt szükségük, ahol megtalálható minden információ az egyesületről, működésükről, stb. Az oldal rendelkezik blog szekcióval is.

Apple Watch Szíjak Webshop

Megszűnt

Ohaus Mérleg Webshop

Elvárás: Egy könnyen kezelhető, reszponzív webshop-ra volt szüksége Mihálynak, ahol közvetlen rendelés funcióra nincs szükség, azonban termékcsaládokra bontott termékfeltöltésre igen.

Kezdőlap

webshop_keszites_olcson

Kapcsolat

webshop_keszites_olcson

Termékoldal

webshop_keszites_olcson

Zenevár Óvoda Honlapja

Kezdőlap

honlap készítés

Elérhetőségek

weboldal készítés

Dokumentumok

weblap keszites

Érdekelnek az áraim?

Amennyiben kérdésed van, de még nem szeretnél árajánlatot kérni, keress az alábbi E-Mail címen. 👇